Arkivi i Predikimeve

on 26/09/2021 — by .
This content is part of a series Malakia, in topic Malakia & book Malakia.

Besnik ndaj Besëlidhjes – Malakia 2:10-16

“Juda ka përdhosur vendin e shenjtë të Zotit, që ai e do dhe është martuar me bijën e një perëndie të huaj…Sepse ai kërkonte një prejardhje nga Perëndia…Sepse Zoti, Perëndia i Izraelit, thotë se ai e urren divorcin…Tregoni, pra, kujdes për frymën tuaj dhe mos u sillni me pabesi.”