Drejtuesit

Kisha Ungjillore e Reformuar Durrës drejtohet nga pleqësia e saj. Pleqësia është e zgjedhur me votë të lirë nga anëtarët e bashkësisë, dhe e trajnuar në teologji dhe shërbesën e krishterë për të drejtuar bashkësinë që u është besuar për përkujdesje nga Perëndia. Pleqësia përbëhet nga Pleqtë Dr. Erion S. Dushi, Gentian N. Pema, Pastor i Dytë Mauritz D. Bezuidenhoudt dhe Albert J. Kona që është edhe Pastori i bashkësisë.

 

Vargu i Ditës

“sepse Perëndia nuk është i padrejtë, që të harrojë veprën dhe mundimin tuaj të dashurisë që treguat për emrin e tij me shërbesën që u bëtë dhe po u bëni shenjtorëve.” — Hebrews 6:10 Listen to chapter . Powered by BibleGateway.com.

Buletini Liturgjik