Krishtlindje

 • Thumbnail for the post titled: Shpresa e Krishtlindjes: Mbreti ka ardhur!

  Shpresa e Krishtlindjes: Mbreti ka ardhur!

  Unë dua të tërheq vëmendjen tuaj në një profeci e shkruar për vendin e lindjes së Jezusit 700 vjet para se ai të lindte. Profecia gjendet tek libri i Profetit […]

 • Dhurata e Papërshkrueshme

  Krishti është dhurata e papërshkrueshme e Perëndisë dhënë njerëzimit. Kjo është deklarata e Apostullit Pal, dhe në fakt e tërë Biblës për Krishtitn. “Le të falënderojmë Perëndinë për dhuratën e […]

 • Njerez qe Humben Krishtlindjen

  Në javën e parë të Qershorit të vitit 1944, Generali i famshëm Gjerman, Feldmareshal Erëin J.E. Rommel, i njohur ndryshe si “Dhelpra e Shkretëtirës,” po forconte fortifikimet mbrojtëse në bregdetin […]

 • Dhuratat e Besimit

  “…disa dijetarë nga lindja arritën…mbasi hynë në shtëpi, panë fëmijën me Marien, nënën e tij, dhe ranë përmbys dhe e adhuruan. Pastaj hapën thesaret e tyre dhe dhuruan: ar, temjan […]

 • VJERSHË PËR KRISHTLINDJET

    Nga Rilindësi, Gjerasim Qiriazi Për shumë vjet, miq të dashur, Qofshi të paqësuar, Krishtlindjen me të ardhur Na kanë gëzuar. Sihariqe u kam prurë, Po dëgjoni me kujdes, Për […]

 • Kuptimi i Krishtlindjes: Nje Shpetimtar Unik

  Gjoni dëshmoi për të dhe thirri duke thënë: “Ky është ai, për të cilin thashë: “Ai që vjen pas meje më ka paraprirë, sepse ishte përpara meje”". 16 Dhe ne të gjithë morëm, prej mbushullisë së tij, hir mbi hir. 17 Sepse Ligji u dha nëpërmjet Moisiut, por hiri dhe e vërteta erdhën nëpërmjet Jezu [...]

Vargu i Ditës

“sepse beteja jonë nuk është kundër gjakut dhe mishit, por kundër principatave, kundër pushteteve, kundër sunduesve të botës së errësirës të kësaj epoke, kundër frymërave të mbrapshta në vendet qiellore. Prandaj merreni të gjithë armatimin e Perëndisë, që të mund të rezistoni në ditën e mbrapshtë dhe të mbeteni më këmbë pasi t’i keni kryer çdo gjë.” — Ephesians 6:12-13 Listen to chapter . Powered by BibleGateway.com.

Buletini Liturgjik