Kredoja e Apostujve

“Kredoja e Apostujve” eshte nje seri e shkurter mesazhesh qe ka per qellim qe te shtjelloje bazat e doktrines biblike, duke perdorur si skice kredon me te vjeter te Krishterimit, ate qe njihet pikerisht me te njejtin emer-“Kredoja e Apostujve”.

 • Une Besoj Ne Perendine…(ii)

  “UNÉ JAM AI QÉ JAM,” ai na ka zbuluar një numër cilësish, apo siç njihen teknikisht nga teologët dhe studiuesit e Biblës, një numër atributesh.

 • Unë Besoj në Perëndinë…(i)

  (Artikulli ne PDF) Çfarë duhet të kuptojmë kur, së bashku me Kishën e të gjithë kohërave, deklarojmë “Unë besoj në Perëndinë…”? A mos është kjo thjesht një aleancë që ne […]

 • Unë Besoj (II)…

  (Artikulli ne PDF) Besimi i vërtetë nuk është vetëm një njohuri e sigurt, me të cilën unë e mbaj si të vërtetë gjithçka që Perëndia na ka zbuluar neve në […]

 • Une Besoj…(i)

  (Artikulli ne PDF) Kur flasim për Krishterimin e vërtetë apo Biblik, ne me të drejtë e quajmë atë besimi i Krishterë dhe jo religjioni i Krishterë. Kjo jo pa qëllim […]

 • Kredoja e Kredove

  (Kredoja e Kredove ne pdf) Unë besoj në Perëndinë Atin e Gjithëpushtetshëm krijuesin e qiellit dhe të tokës; në Jezus Krishtin, Birin e tij të vetëm, i cili u mbars […]

 • Thumbnail for the post titled: Kredot e Katekizmat

  Kredot e Katekizmat

  Nga Leonard Doka Mbi Kredot… Fjala kredo vjen nga latinishtja, qe do te thote “une besoj”. Kur Jezusi pyet Pjetrin “Kush besoni se jam une”, ky i fundit u pergjigj […]

Vargu i Ditës

“sepse beteja jonë nuk është kundër gjakut dhe mishit, por kundër principatave, kundër pushteteve, kundër sunduesve të botës së errësirës të kësaj epoke, kundër frymërave të mbrapshta në vendet qiellore. Prandaj merreni të gjithë armatimin e Perëndisë, që të mund të rezistoni në ditën e mbrapshtë dhe të mbeteni më këmbë pasi t’i keni kryer çdo gjë.” — Ephesians 6:12-13 Listen to chapter . Powered by BibleGateway.com.

Buletini Liturgjik