Sherbesat Tona

Shërbesat Tona

Sepse edhe Biri i njeriut nuk erdhi që t'i shërbejnë, por për të shërbyer dhe për të dhënë jetën e tij si çmim për shpengimin e shumë vetave``. - Marku 10:45

Aktiviteti i Radhës

``pa hequr dorë nga të mbledhurit bashkë tonin...por të nxisim njeri tjetrin`` - Hebrenjve 10:25
9 Apr, 2017
Shkolla e së Dielës
  • Sunday, 11:00 am - Sunday, 12:00 pm
  • Rruga Kadri Pirro, Durrës, Durrës County, Shqipëria
00
days
00
hours
00
mins
00
secs