Audio

Active filter: Book: John (x)
Book: Psalm (1), Gjoni (4), Psalm (1), Gjoni (4).
Date: 2015 (1), 2017 (3)

Abonohu në Podkastin tonë

Subscribe to full podcast All sermons
iTunesTë tjera
Subscribe to custom podcast Filtri i Predikimeve
iTunesTë Tjera

Predikime (4)

Paqja e Krishtit
Gjoni 20:19-21 (Pjesë e serisë E Diela e Ringjalljes ).
Predikuar nga Albert J. Kona më 16/04/2017 (Sherbesën e Paradites).
Mendimet e Krishtit në Kryq
Gjoni 19:23-24 (Pjesë e serisë E Diela e Ringjalljes ).
Predikuar nga Albert J. Kona më 14/04/2017 (Të Premten e Mire).
Ora e Krishtit ka Ardhur
Gjoni 12:20-23 (Pjesë e serisë E Diela e Palmave ).
Predikuar nga Albert J. Kona më 09/04/2017 (Të Dielën e Palmave).
Mesazhi i Krishtlindjes 2015: Shpalosja dhe Prova e Dashurise se Perendise
Gjoni 3:16 (Pjesë e serisë Krishtlindje ).
Predikuar nga Albert J. Kona më 25/12/2015 (Një eveniment të veçantë).