Category: Studimet e Grave

Eva: Nëna e ne të gjithëve
Arsyeja përse po studiojmë personazhet femërore të biblës është se ato janë shembuj të përjetshëm dhe të frymëzuar nga Perëndia për të qenë modele inspiruese, plot aplikime për jetën tonë. [...]
Read More
Ada & Zillah: “Bukuria e Jashtme vs. Bukurisë së Brendëshme”
Në studimin tonë “Gratë e Biblës” ne kemi qenë duke studiuar jetën dhe veprën e figurave të ndryshme femërore në Bibël si shembuj frymëzues të perëndishmërisë dhe virtytit modest si [...]
Read More
Sarah: Nëna e gjithë Besimtarëve – “Një Princeshë e Bukur”
Këtë mëngjes ne do të vazhdomë serinë e përmuajshme të studimit të grave të biblës duke u fokusuar kësaj here mbi jeën dhe shembullin e Sarës. Por më para le [...]
Read More
Hagari
Nga Studimi Mujor i Grupit te Grave            Edhe pse ne e kemi përmendur Hagarin kur studiuam Sarën, sot ne do të fokusohemi plotësisht mbi të pasi ajo është një [...]
Read More