Category: Himne per Adhurim

Psalmi 3 per këndim
Psalmi në audio. Zbrite këtu (me right click). Teksti dhe akordet në PDF –  Psalmi 3 Partitura muzikore ne PDF – Southwell (Daman) O Zot, sa’t shumt’ armiqt’ që ngrihen kundra nesh shum’ [...]
Read More
Doksologjia
  Lavd’ Zotit, me bekime plot, gjith’ ju krijesa ketu posht’ gjith’ ju turma ne qiell lart, Lavd’ Atit, Bir’t dhe Frymes Shenjt. Amen.   Autori; Thomas Ken, 1709 Muzika: [...]
Read More